Bomsystem

DKC er leverandør af en lang række bomsystemer, der passer til mange forskellige behov

Har du allerede et helt klart overblik og ved hvilket bomsystem eller vejbom, du skal bruge, finder du det højst sandsynligt hos os. Vores udvalg af bomsystemer er meget stort og bredt.

Ved du ikke helt, hvilken type afspærringsbom eller hvilket udstyr, den skal have, for at opfylde alle behov i dens nye funktion, så spørg os til råds.

Hurtige bomsystemer – som dem på Øresunds- og Storebæltsbroen – har en hastighed på 0,5-0,9 sekunder fra aktivering til åbning. Den type bomanlæg kan vi naturligvis også levere.

Mindre anlæg – og lidt langsommere anlæg – er mere økonomiske og dækker de flestes behov. Derfor vil vi gerne først vurdere, hvor meget trafik, der skal passere gennem dit bomsystem. Og se på, hvor konstant behovet er for at kunne komme afsted lige så hurtigt, som det sker på et af Danmarks store trafikknudepunkter.

En jungle af bomsystemer

Er du ikke vant til at købe bomsystemer, kan det virke som en jungle, at skulle vælge om de skal drives af solceller, batterier eller el-tilslutning.

Du skal også vælge om bommen skal styres via radiomodtager, fotoceller, detektorer, betalingsautomater, trykknapper eller fodpedaler – bare for at nævne nogle af mulighederne. Det afhænger naturligvis af hvor dit bomsystem skal bruges.

Selvom dette kan virker som en jungle, hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige bomsystem. Ring på tlf. 56633511 og bliv hjulpet til at vælge det bedste bomsystem til dit projekt.

Vi sælger bomsystemer til blandt andet:

  • Parkeringshuse
  • Parkeringspladser
  • Fabriksområder
  • Campingpladser og autocamper parkering
  • Offentlige anlæg
  • Færgelejer m.m.

Uanset hvilket slags bomsystem du ønsker, til din situation, så er DKC din professionelle leverandør. Vi leverer og opsætter altid med et smil.

Læs mere om vores produkter i vores brochurer

Hvordan skal dit bomsystem reagere?

Alt efter hvor dit bomsystem skal bruges, er der også stor forskel på dens funktion.

Hos os finder du bomanlæg og vejbomme, der kan indstilles med trafiklys til at reagere med blink, sirener, eller horn, hvis der passerer for høje biler igennem bommen. Denne funktion anvendes ofte ved færgelejer og lignende.

Andre funktioner, du kan vælge at få installeret i vores bomanlæg, er trafiklys, lysskilte med advarsler eller gitre der lukkes i automatisk, hvis bommens adgangskontrol aktiveres fejlagtigt.

Bomsystem i topkvalitet

Du kan vælge bomsystemer, der passer til dit budget, for vi fører både bomanlæg i topkvalitet med lækre detaljer og avancerede funktioner samt manuelle standard vejbomme, som også har deres gavnlige effekt på de rette steder.

Vore bomsystemer er topkvalitet, og vi har et stort udvalg, så vi kan sammensætte løsninger til vores kunders meget forskelligartede opgaver.

Vi leverer også et af markedets billigste bomsystemer, når disse passer til den aktuelle kunde – også for disse er der masser af tilbehør og muligheder for at tilpasse anlægget efter kundens behov.

Kontakt os i dag for at høre mere om et bomsystem til dit behov

Vi har flere andre løsninger – blandt andet solcelle-drevne bomsystemer.  Hør mere om deres fordele eller få hjælp til at finde det helt rette bomsystem til dit behov, ved at kontakte os på tlf. 56633511.