+45 48 14 33 52 info@dkcadgang.dk

Tællesystemer

Trafiklys, tællesystemer og skilte

Trafiklys

Både til mindre og større parkeringsanlæg kan man, med stor fordel, have tællesystemer, der giver bilisterne informationer om antal ledige pladser, både i hele anlægget og eventuelt også i dele af anlægget, f.eks. for hver etage, hver sektion eller område. Trafiklys kan være en del af systemet.

Selve tællesystemet er ”usynligt”, men giver information til skilte og displays via kabel/eller trådløst. Trafiklys kan også være en del af systemet.

Vi tilbyder også “højdekontrol”, så bilisterne kan se om deres bil er for høj til at køre ind eller åbne en port. Dette kan være ved hjælp af et skilt med den maksimale højde for bilen, et dynamisk skilt med advarsel, en akustisk alarm og trafiklys.

Derudover kan bilisterne føres direkte til en ledig parkeringsplads ved hjælp af skilte med information om ledige pladser, grønne pile og røde krydser, samt sensorer over hver plads, der viser om den er ledig eller optaget.

Tællesystemer

Alle kender tællesystemerne fra vej og gade i byerne med henvisning til de forskellige P-områder i byen og alle kender skiltene ved indkørsel til et P-hus.

Tællesystemer kan også anvendes for tælling af personer i lufthavne, supermarkeder m.v.

Funktionen i systemerne er, at der tælles ind for hver indgang og ud fra hver udgang via et eller to tællepunkter hvert sted. Data fra hvert sted sendes til en opsamlingsenhed, der har inputs fra alle tællepunkterne og outputs til skilte og trafiklys m.v.

Uanset om du skal bruge en højt avanceret løsning med mange funktioner eller det enkleste tælle-system, har DKC løsningen.

 

Kontakt os ang. trafiklys, tællesystemer & skilte

Kunne du tænke dig at høre mere om trafiklys, tællesystemer og skilte? Så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til vores telefon på 48 14 33 52

Flere løsningsmuligheder

Der findes mange måder at tælle biler i et P-system.
Du kan vælge systemer, der er:

  • Med simpel tælling ind og ud af selve området.
  • Som en mere avanceret løsning med tælling for hver etage.
  • Som den ultimative løsning med tælling af hver etage og guide til ledig plads.
  • Med skilte, der viser antal tomme pladser – eller LEDIG / FULD.
  • Med eller uden trafiklys.
  • Med eller uden højdekontrol med skilte, bjælker over vejen m.v.
  • Med eller uden akustiske alarmer ved f.eks. for høje køretøjer.
  • Personmøller/tælleapparater/karusseler med 2, 3 eller fire kryds.

Vælg det system, der dækker behovet

Der er mange muligheder at vælge mellem, derfor kræver det en grundig vejledning og indsigt i, hvilken funktion din løsning skal have, for at man kan udpege den helt rigtige.

Et forkert valg vil give problemer i afvikling af ind- og udgang på stedet, hvor den anvendes. Og det er ikke nødvendigt.

Der findes løsninger til alle behov og formål, så benyt vores erfaring i at vælge den rigtige.

Vi ved hvilke, der er det bedste køb til de helt store og effektive løsninger, hvor der ikke må blive flaskehals i ind- og udgangen til større arrangementer.

Vi har også systemer til mindre befærdede ind- og udgange. Få grundig vejledning, inden du vælger.

Ring på tlf. 48 14 33 52 og hør, hvad eksperten anbefaler, så du ikke køber en for lille eller for stor løsning.