Adgangskontrol

Adgangskontrol til dørsystem og parkeringskælder

Allerede i 1990 leverede DKC det der stadig i dag er Danmarks næststørste system til adgangskontrol af dørsystem og parkeringskælder til et boligbyggeri i Brøndby. Det drejede sig om et beboelsesområde med i alt 3.500 lejligheder.

Vi arbejder stadig intenst med at udbygge vores sortiment af systemer og kan derfor tilbyde de mest avancerede og virksomme produkter fra anerkendte leverandører.

I dag er adgangskontrol vokset til alle omhandle alle områder i vores hverdag – job, fritid, beboelse. Vi leverer adgangskontrolsystemer, der varetager sikkerheden seriøst og effektivt – samtidig med at den bliver foretaget så smidigt som muligt.

Vi leverer mange former for adgangskontrolsystemer. Nogle af vores systemer løser meget alvorlige sikkerhedsopgaver, for eksempel adgangskontrol på ambassader. Andre er mere forlystelsesbetonede. Som for eksempel har vi udviklet Dyrehavsbakkens velkendte turbånd, der giver gæsterne adgang til rutsjebaner og andre forlystelser.

Kort sagt, så er der stor bredde og mange års viden og erfaring bag vores udvælgelse og af systemer til adgangskontrol. Vi kan også skabe en sikker og smidig løsning til dit behov. Er du interesseret i et adgangskontrolsystem? Eller vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du meget velkommen til at ringe på tlf. 56633511. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder systemer til

  • Virksomheder
  • Parkeringspladser
  • Hoteller og feriecentre
  • Badelande
  • Fitnesscentre
  • Boligområder
  • Campingpladser og autocamperpladser

Få et system som del af en totalløsning

En række af vores adgangskontrol-anlæg kan integreres med betalings- og registreringssystemer, som vi også leverer.

For eksempel kan en totalløsning til et feriecenter derfor både indeholde adgangskontrol til aktiviteter, kontantløs betaling i restauranter via chip, elektronisk lås til omklædningsskabe og nøglekort til beboelsen o.m.a.

Kontakt os for en løsning med adgangskontrol

Mulighederne for at kombinere vores adgangskontrol er mange, ring på tlf. 56633511 og fortæl os, hvad du har brug for. Så har vi løsningen og et uforpligtende tilbud klar til dig. Vores erfarne ansatte kan desuden besvare hvad end spørgsmål du måtte have.