EMS betalingsautomat

Betalingsterminaler

DKC leverer enhver form for betalingsterminaler og betalingsanlæg til alle formål.

Vi har alle typer betalingsautomater til parkering og andre steder, hvor det giver mening, at have selvbetjent betaling. Vi leverer blandt andet til parkeringshuse, feriecentre og fitnesscentre, hvor kunderne hurtigt og nemt kan betale med selvbetjening. Så hvis du leder efter en betalingsautomat står vi klar til at hjælpe.

Vores store udvalg af EMS betalingsterminaler gør, at vi altid kan levere en løsning, som vil fungere perfekt på alle steder, hvor man ønsker en effektiv betalingsmulighed uden at skulle afsætte personale til at håndtere den.

Vores avancerede betalingssystemer fungerer med de nyeste betalingsmidler. Også de nye Dankort, de såkaldte NFC-kort – og i specielle applikationer med mobilen.

Vi har også mere simple betalingsterminaler med mønt-indkast, seddelautomater og poletautomater. Det er økonomien og kundens behov for løsninger, der er afgørende for, hvilken type betalingssystem de vælger. Vi har dem alle.

Tjen penge med betalingsterminaler

Hos DKC leverer vi totalløsninger inden for adgangssystemer, hvor også betalingsterminaler er en integreret del af udstyret. For eksempel til badelande, feriehoteller og andre steder, hvor gæsterne kan bruge løs uden at have penge op ad lommen. Betalingen kan foregå med armbånd, nøglebrik eller med mobilen.

Hele forbruget registreres automatisk på deres kort via betalingsterminaler. Det er brugervenligt og giver ifølge en række undersøgelser en meromsætning hos vores kunder på 15 procent, at deres gæster er kontantløse.

Læs mere om vores produkter i vores brochurer

Systemerne taler sammen

Vælg om din EMS betalingsterminal skal tale sammen med et andre systemer. Vi kan sammensætte et betalingssystem, der både kan registrere booking, billetter og betaling samt give brugeren adgang til for eksempel parkering, fitnessrum, hotelværelse eller vaskemaskiner.

En EMS betalingsautomat fra DKC kan bruges til

  • Betaling
  • Indlæg beløb på billet eller på kort
  • Booking af tider
  • Billetsalg og køb af plastkort
  • Adgangskontrol
  • Veksling

Er du interesseret i en betalingsautomat? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre hvordan vi ville sammensætte et effektivt betalingsanlæg til dit projekt. Du kan ringe til os på 56633511. Vi ser frem til at høre fra dig.