+45 48 14 33 52 info@dkcadgang.dk

Tidligere projekter

Effekt af skilte ved parkering

Hos DKC Adgang har vi stor erfaring med effektive parkeringsløsninger med skilte. En af de mange kunder, vi har hjulpet med dette, er Danske Bank, der har 1500 parkeringspladser fordelt på fem områder med egen ind- og udkørsel. I starten var der ingen indikation på, hvorvidt der var ledige pladser, hvilket ledte til frustrationer, spild af tid og unødvendig trafik.

Problemet har vi løst med en enkel og overskuelig tælleløsning. Detektorer i jorden måler antallet af biler, der kører ind og ud, så alle kan se, hvor mange ledige pladser der er. Det sparer tid, besvær og har givet mere afslappet trafik.

Kameraløsning med indbygget betaling

En anden måde at optimere parkeringen er ved brug af kamera med indbygget betalingssystem, som vi har installeret hos Egmont i Vognmandsgade. Ved ind- og udkørsel registrerer et kamera køretøjet. Betalingen foregår over nettet med betalingskort. Løsningen er udviklet i samarbejde med Egmont ud fra deres ønsker og behov om en mere enkel administration og bedre service for lejere af parkeringspladserne.

Skal vi også finde en løsning til jer?

Ring til os på telefon 48 14 33 52 eller send en mail til info@dkcadgang.dk.. Vi deltager gerne i projektering af selve systemet, evt. sammen med rådgivende ingeniører, arkitekter og entreprenører.