+45 48 14 33 52 info@dkcadgang.dk

Autocamper parkering

Autocamper parkering

Der blev solgt 80.000 flere autocampere i Europa i 2015 end året før. Markedet for autocampere eksploderer, og det øger efterspørgslen på de smarte løsninger, DKC sælger til autocamperpladser.

Dansk Camping Union og FDM anbefaler vores systemer til autocamperpladser. Det er EMS betalingsterminaler fra netop vores leverandør, der vurderes til at være mest velegnede til at løse de opgaver, der er behov for via selvbetjening når autocampere parkerer for at overnatte.

Hos DKC leverer vi alt, hvad der skal brugs af udstyr til autocamperpladser

  • Adgangskontrol – så kun betalende gæster kommer ind på pladsen
  • Indkørselsanlæg med omanlæg – som lukker af for adgang for uvedkommende
  • Udkørselsterminaler, der sikrer, at ingen kører ud uden at have betalt
  • Stander for el-udtag, tapning af frisk vand og tømning af toiletcassetter
  • Betalingsautomater – så gæsterne kan betale nemt og sikkert med kort eller billet
  • Betalingsautomaterne kan også modtage kontant betaling hvis dette ønskes
  • Poletmaskiner til baderum, toilet, solarier m.v.

Nem betaling på autocamperpladser

Alt udstyr, vi leverer til nye autocamperpladser, er fuldt ud moderniseret, og køberne – der ofte er kommuner eller campingpladser – kan selv vælge, hvilken løsning de vil investere i.

Autocamper-gæsterne kan betale med kreditkort, sedler, mønter eller poletter for at bo på pladsen og bruge faciliteterne. Det er valget af udstyr, der bestemmer, hvor let det skal være for brugerne at benytte autocamperpladsen.

DKC er leverandør til mange kommende danske anlæg for autocampere, og vi har løbende levering til kommuner, som har stor interesse i at sørge for ordentlige forhold til udenbys gæster. Moderne faciliteter til autocampere tiltrækker både flere turister og flere indtægter til kommunen.

Automatiseret anlæg til autocampere

DKC leverer totalløsninger til brug ved etablering af autocamperpladser. Vores adgangskontrol, betalingssystemer og bomsystemer arbejder sammen, så brugerne af pladsen får en god og brugervenlig oplevelse – også når de skal have adgang til pladsen, betale for den, tappe vand, tømme toilettanken og købe el fra en stander.

Få den samlede løsning skræddersyet, så den passer til behovet i det projekt, du sidder med lige nu.
Vi rådgiver gerne om anlæg og automatisering af autocamperpladser, ring på tlf. 48 14 33 52 og hør mere.